De mensen van Naughty Dog hebben gedetailleerde informatie vrijgegeven over toekomstige content van The Last of Us.

De eerste van drie Season Pass DLC is de Abandoned Territories Map Pack die vanaf 16 oktober beschikbaar komt.

Je kan je weren op de Suburbs map tijdens een storm of een gelaagde map exploreren waarin de natuur het heeft gewonnen van de stad en je wilde giraffen kan bestuderen tegen de achtergrond van de Bus Depot map. In de Hometown map kan je ronddolen in een donkere, ijle, nachtelijke omgeving. En Bookstore bevat een gestapelde bi-level layout waardoor je heel wat verticale gameplay verkrijgt.

De single-player DLC staat gepland voor ergens december 2013 – januari 2014 en bevat een bijkomend karakter met een sterk achtergrondverhaal. Momenteel is de casting achter de rug en zijn ze begonnen aan de performance capture van dat personage.

De derde DLC voor de Season Pass is terug all about multiplayer en komt ergens in de eerste helft van volgend jaar uit. Aangezien ze nog bezig zijn met het uitwerken van de details, krijgen we daarover later nog wel meer informatie.

Als toemaatje krijgen de houders van een Season Pass nog extra items: 60 verschillende items voor op je kop (zoals een Nightmare Mask of een Pigskin Hat).

Mocht je interesse hebben in deze pass, dan is hij te koop in de PlayStation Store voor €19,99.

No more articles