Sluit je aan bij Wonder-Red en de rest van de Wonderful Ones om de Aarde te redden van de GEATHJERK-invasie! Wanneer de Aarde opnieuw gebukt gaat onder een buitenaardse invasie, zoeken de burgers naar een held die hun planeet kan redden. Bereid je voor om samen met Wonder-Red en 100 andere Wonderful Ones de strijd aan te gaan, want The Wonderful 101 komt op 23 augustus naar Wii U! Dit actierijke avontuur is ontwikkeld door een team van Platinum Games, met onder andere producer Atsushi Inaba en regisseur Hideki Kamiya.

Vecht in dit spannende actie-avontuur tegen de GEATHJERK, boosaardige aliens die eerder al eens van de Aarde zijn verjaagd, maar nu zijn teruggekomen om hun veroveringsklus alsnog te klaren! In The Wonderful 101 bestuur je een groep geheime helden die hun normale leventje achter zich laten om de Aarde van haar ondergang te redden. Will Wedgewood is leraar aan de basisschool van Blossom City, maar sommige mensen kennen hem ook als Wonder-Red, het jonge talent van een geheime gevechtseenheid en toekomstig leider van The Wonderful 100. In zijn elitegroep bevindt zich ook Eliot Hooker, in het dagelijkse leven agent van de Los Angeles Police Department – maar ook de man achter het masker van Wonder-Blue.

The Wonderful 101 - Wii U

The Wonderful 101 – Wii U

De hoofdpersonages van The Wonderful 101 kunnen elk eigen Unite Morph-krachten gebruiken om de groep helpen in objecten te veranderen, zoals een reusachtige hand genaamd Unite Hand, een machtig zwaard met de naam Unite Sword, en zelfs het vuurwapen bekend als Unite Gun. Alle Unite Morph-krachten worden sterker naarmate er meer helden voor gebruikt worden. Let dus goed op burgers die “Help!” roepen en voeg ze toe aan je team om de GEATHJERK-troepen nog harder te kunnen treffen!
De Wii U GamePad doet tijdens het spel dienst als centrum voor het aansturen van je helden. Door vormen op het touchscreen te tekenen, kun je Unite Morph-krachten activeren, terwijl het menu op dat scherm je laat bepalen welke held je teamleider wordt. Zodra je een gebouw binnengaat wordt de actie naar het touchscreen van de Wii U GamePad verplaatst, en kun je bewegingsbesturing gebruiken om je omgeving te verkennen.
Als een operatie met succes is afgerond, kun je de verzamelde O-parts gebruiken om nieuwe krachten te kopen en je pantser te versterken binnen geheime basissen die Wonderful Marts worden genoemd.

Van de verdedigende actie Unite Guts, die je helden in een vrijwel onverwoestbare pudding verandert, tot Unite Spring, een actie die je helden in een springveer verandert waarmee je aanvallen kunt ontwijken. Deze extra vaardigheden komen zeker van pas bij het bestrijden van de lastigere leden van de GEATHJERK-troepen.
Naast de Story Mode voor een enkele speler zijn er ook Wonderful Missions die je met maximaal vier andere spelers laten spelen. Bestrijd samen met je vrienden de buitenaardse beesten in verschillende arena’s en ga voor de hoogste score. Het is ook mogelijk om in het spel foto’s van schermafbeeldingen te nemen en op Miiverse te plaatsen om je wonderlijke belevenissen met de wereld te delen

Sluit je aan bij de Wonderful Ones en red de Aarde van haar buitenaardse GEATHJERK-belagers in The Wonderful 101, een uniek actiespel dat op 23 augustus voor Wii U verschijnt. Bereid je voor op ontzagwekkende Unite Morph-krachten, voeg gewone burgers toe aan je superheldenleger, en ontdek hoe krachtige samenwerking tot de beste resultaten leidt!

No more articles