Het is alvast geen geheim meer dat THQ op de fles gegaan is en natuurlijk zijn er enkele gevolgen van een faillisement. Zo moesten ook de werknemers hun kantoren leegmaken.

Hiervoor kregen ze nog tot het einde van de dag. Grotendeels alle voordelen van de werknemersvoordelen werden vandaag weggenomen, zo ook hun toegang tot het gebouw. Op een latere datum zal bekend worden gemaakt of de werknemers nog van hun betaald verlof zullen kunnen genieten.

Een deel van de werknemers kunnen aan de slag bij de bedrijven die THQ opgekocht hebben, maar natuurlijk is er niet voor iedereen een plaatsje voorzien en mogen deze naar nieuw werk zoeken. Alle werknemers krijgen nog voor de laatste keer een loonsuitkering, maar hun invaliditeits-, gezondheids- en levensverzekeringen eindigen op het einde van deze maand. Er worden geen nieuwe jobs voorzien voor de werknemers die zonder werk zitten, maar hun e-mailadressen worden gestuurd naar aanwervers.

De president van het bedrijf tweette vandaag ook een foto van zichzelf, terwijl hij zijn bezittingen uit het gebouw haalt en zegt niet beschaamd te zijn.

No more articles