EA Sports en developer EA Tiburon geven eerste details vrij van de nieuwe Tiger Woods PGA Tour 14. Daarbij laten ze hun oog nu ook op historische golf legendes vallen.

Naar jaarlijkse gewoonte maakt ook Tiger Woods weer zijn opwachting met een nieuwe release. Wellicht meest vernieuwend daarbij is de modus “Legends of the Majors”, waarbij je het kan opnemen tegen alle golf legendes waaronder Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Sam Snead, Ben Hogan, Lee Travino, en Gary Player. In totaal zijn er 35 golf grootheden uit het verleden en het heden present. Ideaal voor wie graag een balletje op de green slaat op één van de twintig verschillende banen en zich daarbij wil meten met al de goden uit de golf geschiedenis.

Wie het nog niet uitdagend genoeg vindt, kan ook bij nacht en in wisselende weercondities spelen met zelfs ondersteuning voor een live weer feed. Voor de fans van toernooien zijn er de vier Majors en de LPGA Tour, inclusief de kans om te winnen op het Kraft Nabisco Championship. Tot slot werd er ook aan het swing mechanisme gesleuteld om balletjes nog beter in jouw gekozen richting te meppen.

Tiger Woods PGA Tour 14 wordt verwacht in maart voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 en zal ondersteuning bieden voor de Kinect en Move.

No more articles