Tegen de tijd dat je dit leest zal de update waarschijnlijk al doorgevoerd zijn of ben je hem nu aan het downloaden.

Belangrijkste item daarbij is dat er nu ook private wedstrijden kunnen gespeeld worden. De patch is trouwens van toepassing op alle doelplatformen. De private matches worden echter nog in een bèta fase toegevoegd, waarbij je met 2 tot 12 spelers het tegen elkaar kan opnemen in eender welke map of modus. XP punten, challenges, of unlock achievements kan je niet behalen in privé wedstrijden en er is ook geen lobby leader voorzien. Meer opties komen er echter aan in toekomstige updates.

De update zal ook een wall-hack exploit verwijderen waar PC spelers misbruik van maakten. De Gooser challenge werd dan weer een stuk simpeler gemaakt om het makkelijker te behalen. Verscheidene andere wijzigingen zijn er in de vorm van wapenmagazijn groottes en hun doeltreffendheid, alsook de manier waarop scoren wordt aangerekend in Hardpoint en CTF modus. De lijst van patch notes door Respawn is vrij lang en bevat ook bug fixes die voor elk doelplatform apart of te samen van toepassing zijn.

In de toekomst zal Respawn ook meer custom loadout slots beschikbaar maken, waarvan sommige enkel voor bepaalde game modi. Je zal zelfs de custom slots een eigen naam kunnen meegeven. Andere zaken waar Respawn zich nog mee bezig houdt zijn de review opties voor challenges, meer gedetailleerde scoreboard icons en een betere ondersteuning voor 120HZ monitors.

No more articles