Toki Tori 2 was één van de eerst aangekondigde Wii U eShop games. Nu  heeft Two Tribes de game’s release datum vastgelegd op 4 april.

De originele release was gepland voor december, maar werd al snel achteruit geschoven naar een niet gekende datum. Dit naar aanleiding van een late beslissing dat de game nog niet klaar was. De hoofdman van de ontwikkelaar, Collin van Ginkel,  zei dat ze een product wouden afleveren waar het hele team blij zou mee zijn.

“Voor we de game uitstelden, herinnerde ik dat ik er naar keek en dat ik dacht dat het jammer was dat de dingen waar we zo hard hadden aan gewerkt niet juist gebruikt werden of naar wens functioneerden . Dat is nu grotendeels weg!”

Nu is het wachten bijna voorbij, alhoewel dat Two Tribes aangekondigd had dat de titel op 4 april zou arriveren op de Wii U eShop in Noord Amerika en Europa. De plannen om het nog in maart uit te brengen vielen in het water door de GDC (Game Developer’s Conference) volgende week  waardoor het team in tijdnood kwam.

Gek genoeg gaf  Two Tribes toe dat Toki Tori 2 nog niet Nintendo’s volledige zege heeft maar is ” overtuigd dat het zal slagen wanneer de tijd komt.”

No more articles