Normaal zou de alom bekende sexy babe Lara Croft dit jaar herboren worden in de nieuwe Tomb Raider reboot, maar helaas wordt deze uitgesteld naar volgend jaar.

Crystal Dynamics heeft aangekondigd dat de hernieuwde Tomb Raider franchise het daglicht ziet in het eerste kwartaal van 2013, ergens tussen januari en maart, in plaats van de herfst dit jaar. De ontwikkelaar wil deze extra tijd gebruiken om de laatste finishing touches aan de game toe te voegen en het niveau op te krikken naar wat spelers verdienen.

[blockquote]Onze prioriteit is nu om ervoor te zorgen dat we de allerhoogste kwaliteit kunnen leveren. Om dit te doen, hebben we besloten om de releasedatum met een paar maanden te verplaatsen, van herfst 2012 naar het eerste kwartaal van 2013.[/blockquote]

Het is begrijpelijk dat de ontwikkelaar zich hier niet goed bij voelt en ze bedoelen het ook goed, daarom hebben ze speciaal voor de fans een nieuwe screenshot vrijgegeven om te tonen dat het hun spijt. Neem ondertussen ook zeker een kijkje naar onze adembenemende Cosplayzondag van deze hernieuwde Lara Croft!

No more articles