SEGA of America, Inc. en SEGA Europe, Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat Total War: Shogun 2 – Fall Of The Samurai nu wereldwijd verkrijgbaar is voor de PC in winkels en als digitale download.

Fall of The Samurai speelt eind 19e eeuw en voert spelers naar de Boshin-oorlog: een burgeroorlog in Japan die leidde tot snelle industrialisering en conflicten met de oude krijgers. Spelers moeten partij kiezen tussen het zittende shogunaat of de opkomende keizerlijke beweging om het land voor hun heerser op te eisen in een conflict waarbij de traditionele samoeraicultuur in botsing komt met de moderne krijgskunst.

Er zijn bondgenootschappen gesmeed tussen de technologisch geavanceerde grootmachten Europa en Amerika, bondgenootschappen die het gezicht van Japan voor altijd zullen veranderen. Fall Of The Samurai handelt over de modernste periode ooit in een Total War™-spel en bevat talloze nieuwe technologieën die je kunt onderzoeken. Via spoorwegen kunnen spelers met grote snelheid legers verplaatsen. Op het strijdveld klinken nu de donderende en verschrikkelijke echo’s van de armstrong en gatling gun. Ter zee zetten machtige pantserschepen hun enorme kanonnen in tegen snelle torpedoboten in spannende en explosieve nieuwe conflicten.

Kies partij. Kies je wapens. Het is tijd om Japan een nieuw gezicht te geven.

No more articles