Trials Fusion krijgt een gratis update. Dit is de eerste van velen die gepland staan om nieuwe features voor het spel te lanceren. Deze gratis update introduceert online toernooien in de game en geeft spelers de kans om te pronken met hun vaardigheden dankzij allerlei uitdagingen. Bovendien zijn er 10, door spelers gecreëerde, cross-platform tracks beschikbaar via Track Central wat ervoor zorgt dat spelers over nog meer tracks beschikken om uit te kiezen.

Dankzij toernooien is het voor spelers mogelijk om te zien hoe ze het doen tegenover andere Trials Fusion spelers. Elk toernooi zal voor een beperkte tijd beschikbaar zijn om spelers meerdere kansen te geven zich te plaatsen in het leaderboard en zo uitrustingen, motoronderdelen, in-game cash en experience points te winnen. Prijzen zullen uitgereikt worden aan de hand van de positie op het leaderboard. Hoe hoger de rang hoe groter de prijs.

Trials Fusion’s downloadbare content zal vanaf deze zomer beginnen toestromen in zes delen. Elk deel is apart verkrijgbaar of je kan alle zes delen tegelijk kopen via de Trials Fusion Season Pass voor maar 19.99€. De downloadbare content bevat nieuwe tracks, nieuwe motoronderdelen, uitrustingen, nieuwe items voor de track editor en elk stukje content laat spelers kennismaken met een nieuw event voor de Career Mode.

Daarnaast is er vanaf vandaag ook een gratis demo beschikbaar van Trials Fusion op Xbox One.

No more articles