Sid Meier’s Civilization 2 is het vervolg op de origineel ontwikkelde 2K game, die deze turn-based strategiegame naar het mobiele platform bracht. Civilization Revolution 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar op iOS toestellen voor een adviesprijs van 13,99 Euro. Voor Android is het nog even wachten, maar ook deze versie mogen we verwachten.

Civilization Revolution 2 is ontwikkeld door 2K China, met de hulp van Firaxis Games, en is de eerste Civilization game die exclusief gebouwd is voor mobiele platforms. De game combineert de fundamentele tactische elementen van de serie met de gekende bediening en user interface, speciaal ontworpen voor mobiele gamers op touch-pad apparaten.

Civilization 2 kenmerken

  • Nieuwe units: Versterk je militaire macht met gloednieuwe gevechtseenheden, waaronder vliegdekschepen, straaljagers en speciale eenheden;
  • Nieuwe technologieën: Race naar de heerschappij van de wetenschap met nieuwe technologieën zoals lasers, moderne geneeskunst en informatietechnologie.
  • Nieuwe gebouwen & wonderen: Laat je beschaving groeien en uitbreiden als nooit tevoren met nieuwe gebouwen en wonderen, met inbegrip van een kerncentrale, het Rode Kruis en Silicon Valley.
  • Verbeterde 3D ​​Graphics: Geniet van de bijgewerkte 3D graphics die optimaal gebruik maken van de grafische capaciteit van je iOS-apparaat;
  • Scenario Uitdagingen: Speel historische gebeurtenissen en veldslagen na in de Scenario Mode
No more articles