Twee nieuwe trailers onthullen de Tales of Xillia 2 personages Jude en Leia. Beide duiken ze opnieuw op na hun passage in eerdere Tales of Xillia avonturen

Jude Mathis: Er is het laatste jaar veel veranderd voor Jude. Jude zet zich vast in zijn research in Spyrite: een alternatieve energiebron die Spyrix zou kunnen vervangen en de energiecrisis van Elympios oplossen. Als hij de technologie om Spyrite te ontginnen op punt zou kunnen zetten, dan zou hij de spanning tussen de beide werelden kunnen doen afnemen en die voor eens en voor altijd kunnen verenigen. Maar er zijn er ook die hem willen stoppen.

Leia Rolando: Leia was altijd al vol energie en nieuwsgierig, waardoor ze geknipt was in haar job als journaliste voor de regionale krant in Elympios. Ze wil de beide naties graag verenigen door haar werk en de stukken die ze schrijft. Haar hoofdredacteur is daarentegen niet al te snel onder de indruk, maar ze werkt hard door om hem het verhaal te bieden dat hem haar werk zal doen appreciëren. Ze zou die enorme scoop wel eens vroeger kunnen krijgen dan ze denkt.

Tales of Xillia 2 zal vanaf 22 augustus exclusief voor PlayStation 3 beschikbaar zijn.

No more articles