NCsoft en ArenaNet, de ontwikkelaars van Guild Wars 2kondigden vandaag het tweede Guild Wars 2 Beta Weekend Event aan.

Vanaf vrijdag 8 juni om 21u tot maandag 11 juni 8u59, zullen degenen die Guild Wars 2 in voorverkoop gekocht hebben een nieuwe kans krijgen om de wereld van Tyria te ontdekken.

ArenaNet’s Lead Producer, Chris Whiteside, geeft meer uitleg op de ArenaNet blog, onder andere dat de bestaande personages niet verwijderd zullen worden, en dat je dus de draad kunt oppikken waar je de vorige keer gestopt bent.

De enige manier voor spelers om toegang te krijgen tot alle Guild Wars 2 Beta Weekend Events is door de Guild Wars 2 Collector’s, Digital Deluxe, of Standard/Digital Editions in voorverkoop te kopen. Bovenop toegang tot de Beta Weekend Events zullen spelers ook een ‘Headstart’ van 3 dagen voor lancering van het spel kunnen maken, en ontvangen ze een exclusief Hero’s Band in – game item. De voorverkoop edities zijn verkrijgbaar via buy.guildwars2.com of bij de geselecteerde verkoopspunten.

De spelers die in aanmerking komen kunnen in de komende dagen uitkijken naar een e-mail van NCsoft met bijkomende informatie over hoe ze de client kunnen downloaden en andere account registratie informatie.

No more articles