Ubisoft kondigt een samenwerking aan met Cirque du Soleil Media en de zangeres en pianist Coeur de Pirate, om Child of Light verder af te werken als een compleet kunstwerk.

Child of Light is een heruitvinding van klassieke sprookjes die plaatsvinden voor een pittoreske achtergrond geënspireerd door de aquarel kunstwerken van ‘The Golden Age of Illustration’. Als een speelbaar gedicht plaatst Child of Light je in de schoenen van Aurora, een jonge prinses die de zon, de maan en de sterren moet bevrijden uit de handen van de mysterieuze Queen of the Night.

Om het verhaal van Aurora en Lemuria te helpen vertellen heeft het Child of Light team de hulp ingeschakeld van de getalenteerde Canadese artieste Coeur de Pirate om de originele soundtrack van de game te produceren, en Cirque du Soleil Media™ om het theatraal gevoel van de game te verbeteren.

Om bij de mystieke atmosfeer van Lemuria te passen composeerde Coeur de Pirate een intieme en nostalgische soundtrack die magisch klinkt bij elk van Aurora’s avonturen. Met de hulp van het Bratislava Symphony Orchestra kon de artiest uit Montreal de epische en opera-achtige sfeer recreëren bij de in-game vechtscènes.

Child of Light is beschikbaar voor download via Xbox LIVE voor Xbox 360 en Xbox One, via PlayStation Network voor PlayStation 3 en PlayStation 4, via de Nintendo eShop voor de Wii U, en via PC Digital, voor €14.99.

No more articles