Ja hoor, het zat er al aan te komen. Uncharted 3 is wereldwijd al 17 miljoen keer over de toonbank gevlogen en nu komt er uiteindelijk een Game of the Year Edition!

Sony heeft vandaag het goede nieuws naar buiten gebracht dat er een Uncharted 3 Game of the Year Edition gaat verschijnen. Wanneer de game zal releasen is nog niet bekend gemaakt, maar wel is men zo vriendelijk geweest om de inhoud van deze special edition te onthullen. Zo zal deze GOTY editie uiteraard de game zelf bevatten, maar ook alle 14 DLC’s van de game!

Even een klein overzicht van de DLC pakketten.

  • Classic Skins Packs 1 – 3: Een enorm totaal van 25 skins voor de Uncharted 3 multiplayer ervaring, inclusief fan favourites als Nathan Drake hoe hij verschijnt in de originele Uncharted: Drake’s Fortune, of Winter Drake hoe hij verschijnt in Tibet in Uncharted 2: Among Thieves. Zelfs minder belangrijke personages, zoals Cameraman Jeff, maken hun entree.
  • Multiplayer Accessory Pack: Stelt spelers in staat om in de huid te kruipen van Capture Trooper van een andere PS3 exclusive, Killzone 3. Omvat ook de ISA en de Helghast helmen accessoires.
  • Flashback Map Packs 1 and 2: Bestaat uit 8 kaarten die herwerkte, dynamische verbeterde omgevingen brengen van Uncharted: Drake’s Fortune en Uncharted 2: Among Thieves in de multiplayer van Uncharted 3: Drake’s Deception.
  • Drake’s Deception Map Pack: Vier nieuwe multiplayer maps. The Graveyard, Old Quarter, London Streets en Oasis, elk met hun eigen dynamische events.
  • Fort Co-Op Adventure: Extra content voor de co-op online adventure game mode. Fort neemt je mee op een reis door het fort, dat voor het eerst gezien werd in Uncharted: Drake’s Fortune, op zoek naar Nathan Drake.
  • Co-Op Shade Survival: Neem het op tegen enkele van de moeilijkste tegenstanders uit de Uncharted-serie, de vurige Djinn. Deze co-op modus zorgt voor een goede multiplayer uitdaging.
  • Doughnut Skin Pack: Als je je ooit afgevraagd hebt hoe Sully eruit zou zien als hij zich echt liet gaan, dan is deze skin pack ideaal voor jou! Vijf personages uit de franchise zijn uitgebeeld in een larger-than-life vorm.
  • Rogues Skin Pack 1 and 2: Moe van het spelen als Nate? Zijn naamloze handlangers en gehuurde dommerikken meer je ding? Dan is dit waar je ongetwijfeld op hebt gewacht! Speel als 14 kleine antagonisten van Uncharted 3: Drake’s Deception.

Heb jij het derde deel van de Uncharted-serie nog niet in gamecollectie? Wacht dan nog eventjes tot deze Game of the Year Edition in de winkelrekken ligt! Het is het wachten méér dan waard!

No more articles