Ook Namco Bandai heeft tijdens de VGA 2012 van Spike een zeer interessante onthulling gedaan, want nu is officieel bekend gemaakt dat er een Dark Souls 2 aankomt!

Deze sequal zal net als zijn voorganger beschikbaar worden gesteld voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. From Software zal ook deze titel ontwikkelen samen met het brein achter de serie, namelijk Hidetaka Miyazaki die de productie zal leiden. Ook directeur Tomohiro Shibuya zal zijn bijdrage leveren, die vooral veel erkenning heeft gekregen voor zijn werk bij de Monster Hunter serie.

Aldus Namco Bandai:

Dark Souls 2 will offer loyal fans exactly the kind of demanding challenges and never-ending struggle that became the hallmark of this whole series.

Gedurende de VGA 2012 heeft men ook een teaser trailer laten zien, maar deze is ondertussen al op alle Youtube kanalen offline gehaald. Ook is er geen verdere informatie meer vrijgegeven over de game, maar we houden jullie alvast op de hoogte!

UPDATE: We hebben toch nog een Youtube kanaal kunnen terugvinden dat over de teaser trailer beschikt. Deze is hieronder te bezichtigen. Enjoy!

No more articles