Vijanden en omgevingen die bol staan van de valstrikken zijn een constante bedreiging voor je leven in The Evil Within. Check de nieuwe gameplay footage met gemene en dodelijke wezens die op de loer liggen en ontdek hoe je je vel kunt redden door goed te observeren en snelle reflexen te hebben in de nieuwste trailer, Fight for Your Life.

De game wordt ontwikkeld door Shinji Mikami en het team bij Tango Gameworks, en belichaamt pure survival horror. Gedetailleerde omgevingen, gruwelijke angst en een gecompliceerd verhaal vormen een innemende wereld. Met beperkte middelen tot je beschikking zul je vechten om te overleven en pure angst doorstaan in deze perfecte mix van horror en actie.

Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen.
Sebastian begin aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

The Evil Within zal op dinsdag 14 oktober beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC

No more articles