Welkom hunters en barbarians! We zijn in oorlog, maar we weten dat jullie Borgovia zullen beschermen van de gevaren van slechte wetenschap. Luister voorzichtig en kijk aandachtig naar de nieuwe features die Van Helsing II zullen vervoegen. Van Helsing zelf zal uitleggen wat dit betekent in zijn zoektocht naar epische loot en avontuur. In deze gameplay video kun je het volgende allemaal zien..

Commandant van de opstand

Deze feature heet ‘Resistance Management’ en geeft je de mogelijkheid drie leiders van de opstand opdrachten geven. Doorheen hun quests komen ze een hoop epische loot en XP tegen. En die kunnen mooi in je voordeel spelen. Dit fenomeen hebben we al bij verscheidene games gezien en zorgt voor een leuk tussendoortje.

The Chimera

“De wat?” was ook onze eerste reactie, maar snel werd ons al duidelijk wat dit omvatte. De Chimera is een krachtig beest van de Ink die je kan oproepen in nauwe situaties. Je kunt het beest ook op jacht sturen om epische loot en XP te gaan verzamelen. Maar pas op! Laat het beest nooit honger krijgen…

Uitgebreide journal

Een echte jager heeft een journal nodig die al zijn talloze quests bijhoudt. En dit samen met zijn geallieerden en de vijanden die hij reeds verslaan heeft. Dit alles kun je mooi overzichtelijk terugvinden in je journal.

Trophy hall

Elke jager geniet van zijn hard verdiende trofeeën en kan deze hier gaan bekijken. Ze belonen je ook met drie verschillende bonussen, maar wees gewaarschuwd: elke geselecteerde trofee levert ook een bonus aan je vijanden op!

Improved Tower Defense

Hier komen ze naar buiten met hun minigame: een leuke Tower Defense. Hierin kun je gemakkelijk verschillende vallen opzetten en upgraden om zo de vijanden te weren uit je Liar. Dit kun je doen op zeven verschillende Tower Defense maps en zorgen voor een leuke toevoeging aan de game.

Runecrafting System

Het is tijd om je magische wijsheid boven te halen met Runecrafting. Hier kun je de krachtige uitrusting die je wilt, bouwen en eventueel verbeteren indien nodig. Ook dit laatste is beter uitgewerkt. Het enchanten is uitgebreid met een hoop nieuwe opties om je uitrusting te veranderen. Ook qua looks zal dit mogelijk zijn.

Onze mening

We kijken enorm uit naar deze game die uitkomt op 22 mei op steam. Na de preview zijn de verwachtingen des te hoger aangezien deze ondermaats was. Lees onze preview hier. Aarzel niet en preorder deze game en ontvang direct toegang tot de closed bèta. En dit voor maar slechts € 14,99!

No more articles