En daar is een zeer simpele reden voor. Want de aankomende PlayStation VR eist dat je beschikt over een PlayStation Camera en beter nog ook over een Move controller. Het verbaast dus niet dat de populariteit van deze toebehoren op websites als Amazon immens toeneemt.

Voor Amazon concreet kennen de PlayStation 4 cameras een toename van 975 procent en de Move een verhoging van 305 procent. In dezelfde lijn liggen ook de PlayStation Move laadstations, die een groei kennen van 346 procent. PlayStation houdt de initiële prijs van zijn VR laag, maar er komt dus nog een verborgen kost kijken.

Voorlopig kan de grote vraag nog voldaan worden en zijn de toebehoren vlot verkrijgbaar.

Eerder deze week zijn ook al de PlayStation VR compatibele games voor PS4 bekend gemaakt en hebben we voor jullie enkele hoge kwaliteit foto’s gepost die een beter beeld geven van de retail inhoud en de PlayStation VR zelf.

 • http://creativecircle.be Jef

  Wat zou het goedkoopste zijn: nu een PlayStation camera kopen of wachten op een PlayStation VR bundel? 🙂

  • Philippe Dupont

   Nee nee wat je nu moet doen is wachten tot +/- februari 2017. Tegen dan heeft iedereen door dat hen wederom een rad voor de ogen werd gedraaid (ondanks dat ze het na de EyeToy, Camera, Move, Kinect, Powerglove, enz… al hadden moeten weten, maar bon) en dan die hele zooi op tweedehands.be oppikken voor €4,50 om dan zelf tot de conclusie te komen dat je eigenlijk ook nog in het zak gezet bent 😉

  • http://creativecircle.be Jef

   Ja, het is geen klein bedrag om even early adopter te spelen 🙂

No more articles