Sony Computer Entertainment heeft aangekondigd het komende jaar een groot deel van de focus te leggen op het vernieuwde PlayStation Plus. Met PlayStation Plus heb je direct toegang tot een groot aantal games en profiteer je van allerlei kortingen en extra’s in de PlayStation Store.

Om de vernieuwde dienst te introduceren zijn de verschillende PlayStation Plus-abonnementen van 5 t/m 18 september 2012 verkrijgbaar met 25% korting. Deze korting geldt in de winkel zowel op het 365-dagen als op het 90-dagen abonnement via de PlayStation Plus abonnementskaarten. In de PlayStation Store is de korting geldig op het 365-dagen abonnement. Ook de bestaande abonnees worden niet vergeten, in september is Red Dead Redemption van Rockstar Games voor alle PlayStation Plus-gebruikers zonder extra kosten beschikbaar.

[blockquote]PlayStation Plus is voor PlayStation één van de belangrijkste pijlers van dit jaar. We hebben gemerkt dat de vernieuwde aspecten rondom PlayStation Plus zoals de Instant Game Collection, de vergrote cloud-opslag van 150 MB naar 1 GB en de toekomstige uitbreiding van de dienst naar PS Vita, binnen onze community zeer positief zijn ontvangen. Door middel van een grootschalige campagne gaan we dit jaar het vernieuwde PlayStation Plus onder de aandacht brengen van gamers. Een 25% kortingsactie op alle beschikbare PlayStation Plus abonnementen lijkt ons een mooie start.  Aldus Ronny Hoekman, Marketing Director van Sony Computer Entertainment Benelux.[/blockquote]

PlayStation Plus-abonnementen

PlayStation Plus is in twee abonnementsvormen verkrijgbaar. Een abonnement voor 365-dagen en een abonnement voor 90 dagen.  Een abonnement voor 365 dagen heeft een normale prijs van € 49,99. Vanaf 5 t/m 18 september 2012 is het abonnement in zowel de winkel als in de PlayStation Store verkrijgbaar met een korting van 25% voor € 37,49. Het 90-dagen abonnement heeft een normale prijs van € 14,99. Vanaf 5 t/m 18 september 2012 is dit product uitsluitend in de winkel verkrijgbaar met een korting van 25% voor €11,25.

Instant Game Collection

PlayStation Plus biedt je de mogelijkheid om elke maand een selectie games uit de PlayStation Store te downloaden. Denk hierbij aan het beste uit de bestaande catalogus, gloednieuwe titels, die alleen als download beschikbaar zijn, en digitale versies van populaire games op Blu-ray Disc. Er staan altijd minimaal 10 PlayStation Store-titels klaar die zonder extra kosten kunnen worden gedownload en minimaal drie daarvan worden iedere maand vervangen. Op jaarbasis kunnen PlayStation Plus abonnees nog minimaal 45 games downloaden voor niet meer dan het abonnementsgeld. Daarnaast kan er via PlayStation Plus van allerlei kortingen en leuke extraatjes in de vorm van avatars en dynamische thema’s worden geprofiteerd. Bovendien kun je als PlayStation Plus-lid veel demo’s en bètaversies uitproberen, vaak nog voordat deze voor het grote publiek beschikbaar zijn. Verder profiteren leden van exclusieve kortingen op de content in de PlayStation Store.

De beschikbare games uit de Instant Game Collection:

• Red Dead Redemption (Game of the Month, beschikbaar vanaf 5 september 2012 tot 3 oktober 2012)
• Just Cause 2 (beschikbaar tot 7 november 2012)
• Borderlands  (beschikbaar tot 7 november 2012)
• Outlands  (beschikbaar tot 12 september 2012)
• Odd World: Stranger’s Wrath HD (beschikbaar tot 12 september 2012)
• Lara Croftand the Guardian of Light (beschikbaar tot 10 oktober 2012)
• Saints Row 2 (beschikbaar tot 10 oktober 2012)
• inFamous 2 (gehele jaar beschikbaar)
• LittleBigPlanet 2 (gehele jaar beschikbaar)
• MotorStorm Apocalypse (gehele jaar beschikbaar)
• Retro/Grade (tijdelijk beschikbare top Indie game)


Meer informatie over PlayStation Plus is te vinden op de Playstation Plus website!

No more articles