De langverwachte game Guild Wars 2 ligt binnenkort in de rekken en vandaag start het voorverkoopprogramma.

NCsoft lanceert vandaag het voorverkoopprogramma voor Guild Wars 2. Gamers die één van de 3 edities in voorverkoop kopen, krijgen toegang tot alle beta weekend events en kunnen 3 dagen voor de officiële release al van start gaan met de game. Als bonus krijgt iedere koper ook een exclusieve Hero’s Band, waardoor hun personage voorzien wordt van een scala aan power boosts.

De 3 versies zijn:

  • The Standard/Digital Edition (€54,99): serial code, toegang tot beta events, 3 dagen voor release al kunnen spelen en de Hero’s Band.
  • The Digital Deluxe Edition (€74,99): de digitale toepassingen van de Standard Edition, maar met 5 extra in-game items.
  • The Collector’s Edition (€ 149,99): de digitale toepassingen van de hierboven vermeldde edities, met een 25 cm handgeschilderd Rytlock Brimstone beeld, waarbij hij een vlammend zwaard hanteert, een een 112 pagina tellend Making of-boek, een soundtrack CD, een kader met 5 Guild Wars 2 art prints en portfolio, en een metalen verzamelbox.

Deze edities kunnen op buy.guildwars2.com, of op andere verkooppunten gekocht worden. Guild Wars 2 kan ook al bij bepaalde winkels gepre-ordered worden, waardoor je de game één dag voor release kunt ophalen.

No more articles