De game zal nog dit jaar zijn weg vinden naar de PS3 en biedt fans een nieuw middel om het “Play, Create, Share” principe verder te zetten in competitieve en coöperatieve karting avonturen in verschillende 3D omgevingen.

Natuurlijk is onze welbekende Sackboy de hoofdrolspeler in het verhaal, waar hij het Craftworld universum moet zien te redden in objective-based missies, boss battles en mini-games. Dit doet onze Sackboy met behulp van een grote hoeveelheid create tools die aanwezig zijn.

Verder is de game gevestigd in een volledige 3D-wereld, waardoor spelers rijke en gevarieerde gameplay ervaringen kunnen creëren. Tal van bekende LBP gadgets zullen aanwezig zijn, in combinatie met een nieuwe toolbox die speciaal op maat gemaakt is om te kunnen bouwen in deze Karting 3D-omgeving. Samen met fan favorite racing en battle modi, kunnen spelers vanaf nu zelf de spelregels vastleggen om volledig nieuwe modi en uitdagingen te creëren. Dit alles is verpakt in een community experience, waardoor LBP fans zich onmiddellijk thuis voelen.

Blink niet met je ogen, anders scheuren onderstaande screenshots aan je voorbij!

No more articles