Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Edition aan voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii U en PC. De game wordt ontwikkeld door Armature Studio, hetzelfde team achter Batman: Arkham Origins Blackgate voor handheld en biedt dezelfde dynamische verhaallijn en gameplay, nu in high-definition.

Batman: Arkham Origins Blackgate – Deluxe Editiontot nu toe alleen beschikbaar voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS, brengt de content van Batman: Arkham Origins Blackgate op console en PC met verbeterde high-definition 2.5-D graphics, een nieuw map & hint systeem voor betere navigatie en ‘objective tracking’, 5.1 surround sound en een volledig gesproken en boeiende verhaallijn. In aanvulling op de eerder verschenen kostuums krijgen spelers een exclusieve Zero Year Batsuit skin, wanneer ze zich registreren voor of zich inloggen met een Warner Bros. ID (WBID) account.
Nadat er verschillende rellen, aangewakkerd door bendes, plaatsvinden binnen de muren van Blackgate Prison, wordt de hulp van Batman ingeroepen om de orde te herstellen en een einde te maken aan de rellen, voordat de chaos uitbreekt. Naarmate het verhaal vordert, verkennen spelers de penitentiaire inrichting op een afgelegen eiland en ontdekken ze wat voorgevallen is na de gebeurtenissen in Batman: Arkham Origins en komen ze meer details te weten over het verleden van de Dark Knight.

Fans kunnen de game vanaf 2 april kopen via PlayStation Network, Xbox LIVE  Marketplace, Nintendo eShop en Steam voor € 19,99.

No more articles