Warner Bros. Interactive Entertainment heeft onlangs Middle Earth: Shadow of Mordor gereleased. Op vlak van de game zelf kunnen we praten van een geslaagde release. Maar vele klanten die een speciale editie besteld hebben bij bijvoorbeeld bol.com zitten nog steeds te wachten op hun DLC-codes.

En we hebben het jammer genoeg zelf mogen ondervinden. Één van onze redacteurs heeft de speciale editie van Middle Earth: Shadow of Mordor besteld en zit nog steeds te wachten op de goede DLC-codes. De editie bevat 5 codes die goed zijn voor in-game content zoals de ‘Deadly Archer Rune’ en ‘Flame of Armor Rune’. Nu heeft bol.com de 2 DLC-codes per mail opgestuurd voor de content die we net opgenoemd hebben, althans dit was de bedoeling. Iedereen die een bestelling geplaatst heeft, krijgt inderdaad 2 codes toegestuurd maar die zijn allebei voor de ‘Deadly Archer Rune’. Aangezien je maar 1 keer dezelfde content kunt redeemen zijn de spelers hier dus niks mee.

Bol.com schuift alle verantwoordelijkheid van zich af en verwijst de mensen door naar Warner Bros. Wat ze wel over het hoofd zien is dat de kans bestaat dat de klanten in kwestie geen goed Engels of Frans kunnen spreken waardoor alle communicatie onmogelijk is want de emails moeten in het Engels en de telefonie in het Frans.

Sinds zaterdag hebben wij zelf ons probleem gecorrespondeerd en tot op vandaag hebben we nog steeds geen nieuwe code ontvangen. Over klantenservice gesproken..

No more articles