Onlangs kon je op GameSnack lezen dat de PS Vita versie van BioShock even uitgesteld werd, omdat BioShock Infinite nog niet helemaal af is. Nu mogen niet alleen de Vita gamers, maar ook de andere gamers wachten.

BioShock Infinite werd namelijk uitgesteld van 19 oktober 2012 naar 26 februari 2013. Ken Levine, baas bij Irrational Games, wist hierop te reageren: [blockquote]Wanneer we de releasedatum van BioShock Infinite in maart aankondigden, voelden we er ons redelijk goed bij op vlak van timing. Sindsdien hebben we nieuwe mogelijkheden ontdekt om van Infinite een nog betere game te maken. Dus om ons getalenteerde team de tijd te geven om de game zo goed als mogelijk te maken, hebben we besloten om de release te verzetten naar februari.[/blockquote]

Hij voegde er ook aan toe dat de game vanaf nu niets meer van zich zal laten horen, dus mensen die hoopten iets te zien te krijgen op de E3 en Gamescom zijn eraan voor de moeite. Op deze manier wil Levine ervoor zorgen dat wanneer we de game zien, we die zien zoals we die uiteindelijk kunnen spelen. Deze events nemen per slot van rekening ook heel wat tijd in beslag, tijd die ze niet kunnen missen. Het voelt goed om te weten dat ze hun best doen om voor ons de beste game te maken, niet?

No more articles