Al van bij de start werd duidelijk dat ook de grafische kwaliteiten centraal zouden staan in Watch Dogs, de nieuwste Ubisoft game die morgen verschijnt. Onderstaande video’s geeft een duidelijke vergelijking tussen de twee next-gen platformen PS4 en Xbox One, en ook een vergelijking tussen de Ultra PC en Low PC settings.

Minder goed nieuws voor de fans van het grafische geweld, want eerder deze week liet Ubisoft weten dat zowel de PS4 als de Xbox One versie niet op 1080p en 60fps draaien. Sony’s PS4 moet het stellen met 900p tegen 30 frames per seconde en het Microsoft kamp moet op hun Xbox One tevreden zijn met 792p en 30 frames per seconde.

Wie de Watch Dogs minimum systeemeisen maar net haalt, zal het op zijn PC waarschijnlijk met de lage settings moeten stellen. Dit hoeft natuurlijk geen ramp te zijn, want met mindere graphics kan je even goed van de gameplay genieten, of niet? Beoordeel deze tekortkomingen zelf op onderstaand video’s en laat weten op welk platform jullie met Watch Dogs aan de slag gaan?

No more articles