Watch Dogs, de open world action-adventure game, krijgt extra content voor PlayStation 4 en PlayStation 3.

Deze exclusieve content bevat vier extra missies, goed voor één uur exclusieve gameplay, alsook een unieke ‘White Hat’ hacker outfit. Door het spelen van deze extra content krijgen spelers een betere kennis van DedSec, een belangrijke en sterke partij in het Watch Dogs universum. Eenmaal spelers de extra missies voltooid hebben krijgen ze de ‘Superior Capacity’ Hacking Boost als beloning, wat hen extra batterij oplevert.

Het verhaal speelt zich af nadat Aiden Pearce, de held van Watch Dogs, wordt opgemerkt door DedSec, een beruchte groep hackers die strijdt voor vrijheid en beveiliging in het digitale tijdperk. Aiden ontvangt een gecodeerde boodschap waarin hij gevraagd wordt om enkele leden van deze organisatie te helpen in hun zoektocht naar wraak. Pearce moet zijn kennis van het complexe ctOS-netwerk in Chicago gebruiken om digitale zwakheden te ontdekken in het beveiligingsnetwerk van Umeni Technologies en zo zijn beloning in ontvangst te kunnen nemen.

Bij release zijn Watch Dogs bundels voor zowel PS4 als PS3 verkrijgbaar, die al de exclusieve content van Sony bevatten.

Watch Dogs is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 mei 2014 voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. De Wii U versie verschijnt later.

No more articles