Over Prey 2 hebben reeds meerdere geruchten de ronde gedaan, maar zou Dishonored developer Arkane Studios nu aan het vervolg werken?

Prey 2 wordt zo stilaan één van die titels die in de geruchtenmolen blijven zitten zonder bevestiging van de uitgever, noch de ontwikkelaar. Eerder dook reeds een countdown site op van de game, maar Bethesda hield hardnekkig vol daar niets mee te maken te hebben. Nu zou er dus een nieuw gerucht zijn dat niet Human Head Studios aan het vervolg werkt, maar niemand minder dan Arkane Studios die verantwoordelijk waren voor de topper Dishonored.

Het gerucht zou van een betrouwbare bron afkomstig zijn die in een positie verkeerd om kennis te hebben van deze zaken. (zucht) Naar verluidt zou Arkane Studios de opdracht hebben gekregen om te vergeten dat het om een vervolg op Prey gaat, maar het als een nieuwe System Shock titel te behandelen. Bewijzen zijn er natuurlijk niet en de game zou pas in 2016 het daglicht zien. De kans dat we er op de komende E3 iets meer van horen is dus ook klein.

Mocht het gerucht waar zijn, klinkt het wel als een ambitieuze onderneming. Wat verwacht jij van de nieuwe Prey als die er komt?

No more articles