Sony lanceert vandaag de nieuwe ludieke game When Vikings Attack  voor zowel de PlayStation 3 als de PlayStation Vita. In de game ga je de strijd aan met een horde roofzuchtige Noormannen. Door je te verenigen in een groep en grote objecten zoals auto’s en prullenbakken te gooien, probeer je de Vikingen te verjagen.

De game is exclusief te koop via PlayStation Network  en maakt gebruik van de mogelijkheden en voordelen van Cross Buy, Cross Play en Cross Save.
In When Vikings Attack moeten spelers met een groep burgers, waaronder onder andere een politieman en een slager, plunderende Vikingen van de straat houden door te gooien met objecten als auto’s, tractoren en boomstammen. Via PSN kun je teams samenstellen met maximaal vier spelers om samen de indringers het nakijken te geven.

Cross Buy, Cross Play en Cross Save

De game ondersteund Cross Play waardoor PlayStation 3 spelers tegen of met PlayStation Vita spelers kunnen spelen. Zet de tegenaanval op PlayStation 3 in en speel verder op PlayStation Vita dankzij deze Cross-Play en Cross-Save mogelijkheden. When Vikings Attack is ook een Cross Buy-titel. De game kan worden gedownload in de PlayStation Store en hoeft maar één keer aangeschaft te worden om op beide platformen gespeeld te kunnen worden.

Adventure- en Versus-modus

De game bevat een Adventure- en Versus-modus en deze kunnen met maximaal vier spelers tegelijk gespeeld worden. Breng de speciale uitdagingen tot een goed einde en spoor verborgen schatten op voordat de Vikingen ze in handen kunnen krijgen.

Eigenschappen

• Platform: PSVita + PS3
• Release: 7 november 2012
• Ontwikkelaar: Clever Beans
• Genre: Actie/Adventure
• Prijs: €9.99 PSN
• Leeftijd: Pegi 12
• Aantal spelers: 1 (online maximaal 4)

No more articles