Nu wereldwijd bijna 100 miljoen Wii-systemen zijn verkocht, krijgt het systeem een nieuw uiterlijk met de Wii Mini die op 22 maart in de Benelux wordt gelanceerd.

Deze nieuwe aanwinst in de serie thuisconsoles van Nintendo biedt toegang tot een schat aan geweldige spelervaringen voor een scherpe prijs. De focus van de Wii Mini ligt volledig op de ruim 1200 Wii-titels, die voor het systeem op disk verkrijgbaar zijn.

De Wii Mini is kleiner dan het originele Wii-systeem, en is uitgevoerd in mat zwart met een rode rand. Het systeem wordt geleverd inclusief een rode Wii-afstandsbediening Plus en een rode Nunchuk. De Wii Mini ondersteunt ook vrijwel alle Wii-accessoires.

De Wii Mini heeft een toegankelijk ontwerp zonder internetmogelijkheden, zodat je meteen kunt beginnen met de vele geweldige Wii-spellen die de afgelopen zes jaar voor het Wii-systeem zijn verschenen. Om de lancering van het systeem te ondersteunen, voegt Nintendo twee nieuwe titels toe aan de Nintendo Selects-serie die bestaat uit klassieke Wii-spellen voor een scherpe prijs. Het reeds bestaande aanbod met spellen als The Legend of Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, Mario Power Tennis en Animal Crossing: Let’s Go to the City wordt bij de lancering van de Wii Mini versterkt met Mario Party 8 en Wii Sports Resort.

  • Mario Party 8
    Verzamel vrienden en gezinsleden voor pure fun in Mario Party 8 voor Wii Mini. Gebruik de Wii-afstandsbediening om te rennen, draaien, roeien en vliegen over zes spelborden met tientallen actievolle minispellen.
  • Wii Sports Resort
    Wii Sports Resort voerde de intuïtieve spelbesturing en het speelplezier van het originele Wii Sports naar een hoger niveau met vele gloednieuwe activiteiten en een meer nauwkeurige besturing. Dankzij de Wii-afstandsbediening Plus kunnen zowel nieuwkomers als geoefende spelers genieten van uiterste precisie bij het besturen van waterscooters, zwaardduels, frisbeeworpen en nog veel meer.

De Wii Mini verschijnt op 22 maart in de Benelux, ondersteund door een reeks scherp geprijsde Nintendo Selects-spellen voor het hele gezin. De Wii Mini is de perfecte kans om gemiste Wii-klassiekers in 2013 alsnog te spelen.

No more articles