In navolging van de aankondiging van vorige week, zijn we opgetogen om meer details vrij te geven over de tweede beschikbare WildStar faction en een nieuwe stealth klasse voor, de Stalker.

De Dominion zijn een krachtig, interstellair rijk dat over de ruimte regeert dankzij hun militaire sterkte, geavanceerde wapens en technologie en hun religieuze overtuiging. De Dominion, meer dan duizend jaar geleden opgericht door de Elden, claimen Nexus als hun gebied, en ze zullen niet stoppen vooraleer de planeet volledig onder hun controle is. Hier zijn enkele rassen die deel uitmaken van de Dominion faction:

  • Cassian
    De ambitieuze en intelligente bevolking van de planeet Cassus heeft tweeduizend jaar geleden een periode van snelle technologische vooruitgang geboekt, waardoor ze de leiding namen in de ontwikkeling van ruimtevaart en interstellaire verkenning.
  • Mechari
    De Mechari zijn een ras van dodelijk efficiënte moordmachines die er hun beroep van gemaakt hebben om alle verraders en spionnen op Nexus uit te schakelen.
  • Draken
    De Draken, klaargestoomd in de hitte en het stof van hun verwilderde thuiswereld, zijn naar Nexus gekomen om te bewijzen waarom zij de meest gevreesde krijgers in het heelal zijn.

Dankzij een combinatie van stealth en technologische vaardigheden kan de Stalker-klasse zijn vijanden verslaan. De Stalker is een stille moordenaar, die gebruik maakt van vergevorderde stealth – technieken om zijn vijanden te besluipen en vervolgens af te maken met zijn dodelijke klauwen. Stalkers zijn ook tactische meesters: dankzij strategische manoeuvres controleren ze het slagveld, en laten ze telkens heel wat slachtoffers achter. Voor Stalkers is verrassing de beste aanval! In deze class video krijg je een goed beeld van deze klasse.

No more articles