NCsoft en Carbine Studios kondigen vandaag aan dat hun komende action-adventure sci-fi MMO WildStar wereldwijd vanaf 3 juni beschikbaar zal zijn.

Daarbovenop maken de uitgever en de studio bekend dat het pre-orderen van de game op woensdag 19 maart van start zal gaan, op de website www.wildstar-online.com/en/preorder en bij een aantal retailers zoals Game en Amazon.

Spelers die de game pre – orderen krijgen toegang tot verschillende gesloten en open beta events, en ontvangen een heleboel exclusieve in – game items en voordelen zoals:

  • Toegang tot de game op 31 mei, drie dagen voor de officiële launch;
  • Een exclusief Rocket House;
  • Mini-ship decoratie, die spelers extra rest experience points bezorgt;
  • Een 10 – slot opslagtas, die de character inventory verhoogt;
  • De kans om personage en guild names te reserveren, voor lancering van de game.

WildStar zal beschikbaar zijn in 2 versies. De Standard Edition bevat het spel, 30 dagen speeltijd en een Eldan Housing Décor item. De Deluxe Edition van WildStar bevat alle elementen van de Standard Edition, plus nog een groter pakket exclusieve content: een Eldan Hoverboard, een uniek kostuum, een unieke Eldan spelerstitel, en een limited-edition Eldan Set. De Deluxe Edition is zowel digitaal als in de winkel beschikbaar in de vorm van een limited edition collectable Steelbook.

Aldus Jeremy Gaffney, Executive Producer bij Carbine Studios:

“We zijn klaar om WildStar uit te brengen. We kijken ernaar uit om spelers hun reis op de onbekende planeet Nexus te zien beginnen. Zowel nieuwelingen als MMO – veteranen zullen zich kunnen uitleven met de snelle actie, terwijl ervaren guilds en groepen complete gevechtsforten zullen bouwen dankzij het Warplot – systeem. We mikken op fun en unieke content voor alle MMO gamers, of ze nu een hoog of een laag level hebben. WildStar is een gloednieuwe IP en biedt een nieuw universum, dat tot nu toe meer dan 1,4 miljoen beta registraties aangetrokken heeft. Het lijkt er dus op dat gamers enthousiast zijn voor compleet iets nieuws in de MMO – wereld.”

WildStar laat spelers kennismaken met een prachtige vorm van animatie, een robuust en secuur housing systeem, en snelle actie die de capaciteiten van de speler echt op de proef stelt. Het humoristisch aspect van de game wordt gecombineerd met een mysterieuze ondertoon, die suggereert dat er in de wereld van WildStar meer aan de hand is dan het oog kan waarnemen. WildStar geeft spelers de vrijheid om een game te ervaren zoals zij dat willen, terwijl ze de planeet Nexus in al z’n glorie ontdekken.

Een nieuwe trailer kun je hier beneden bekijken. Enjoy!

No more articles