NCSOFT en Carbine Studios releasen vandaag de action – adventure sci-fi MMO WildStar. Hoewel de officiële release vandaag is, kon het spel al verkend worden via de three-day Head Start. WildStar biedt kleurrijke geanimeerde en artistieke graphics, een secuur Housing systeem, ongeëvenaarde PvP – gameplay en gevechten die de skills van de spelers écht op de proef stellen. Het humoristisch aspect van de game wordt gecombineerd met een mysterieuze ondertoon, die suggereert dat er in de wereld van WildStar meer aan de hand is dan het oog kan waarnemen. WildStar geeft spelers de vrijheid om een game te ervaren zoals zij dat willen, terwijl ze de planeet Nexus in al z’n glorie ontdekken.

“We kunnen niet beschrijven hoe tevreden we zijn dat deze dag is aangebroken – maar ons werk is nog niet afgelopen”, aldus Jeremy Gaffney, executive producer van Carbine Studios. “Ja, we hebben vandaag misschien wel de grootste MMO tot op vandaag gelanceerd – maar de focus ligt nu op het toevoegen van epische features en het verder uitwerken van de World Story. We kijken alvast uit naar deze uitdaging.”

Wildstar kenmerken

  • Adventures: Intens, herspeelbaar en telkens anders
  • Arenas en Battlegrounds: Snelle en furieuze PvP content waar enkel de sterkste én slimste teams overleven
  • Raids en Dungeons
  • Warplots: 40 vs 40 battles die Housing en intense PvP combineren in een ervaring die je enkel in WildStar zult vinden

Wildstar trailer roundup

Onderstaande trailers geven je een overzicht en inzicht in de belangrijkste features van Wildstar. Welke feature spreekt jullie het meeste aan en maakt Wildstar een mogelijke WoW killer?

Wildstar Adventures

Wildstar Arena’s en Battlegrounds

Wildstar Raids

Wildstar Warplots

No more articles