Cross-Buy betekent één keer betalen en diezelfde content op twee systemen spelen. Ja hoor, de content van WipEout HD en WipEout HD Fury komen binnenkort naar WipEout 2048!

Binnenkort kun je genieten van je aangekochte WipEout HD en WipEout HD Fury op je PS Vita met WipEout 2048, want als je deze games gekocht hebt, kun je ze gratis downloaden naar je Vita handheld. Dit wordt mogelijk gemaakt dankzij de Cross-Buy functionaliteit van Sony.

Cross-Buy betekent dat je maar één keer betaalt voor content die je op twee systemen kunt spelen. Heb je de game in de PlayStation Store voor de PS3 gekocht, dan kun je hem zonder extra kosten downloaden voor de PS Vita. Andersom werkt dit principe juist hetzelfde. Games die tussen systemen uitgewisseld kunnen worden dankzij de Cross-Buy functionaliteit zijn:

  • Hustle Kings;
  • Top Darts;
  • MotorStorm;
  • WipEout 2048.

Maak 12 nieuwe circuits onveilig met 12 nieuwe voertuigen met de WipEout 2048 – WipEout HD-gamepack, die gebaseerd is op de PS3-versie van WipEout HD, en dit voor slecht €7,99. Is dit nog niet genoeg voor jou? Probeer dan zeker de WipEout 2048 – WipEout HD Fury-gamepack voor dezelfde prijs, waarmee je toegang verkrijgt tot 12 extra circuits en 24 voertuigen!

De doorgewinterde WipEout-fan wil hoogstzeker nog meer waar voor zijn geld en de goede ziel dat Sony is heeft hier natuurlijk ook aan gedacht. Voor slechts €12,99 koop je al deze content samen met het volledige gamepack van WipEout 2048. Deze versie bevat de originele PS3-versie van WipEout HD, inclusief het WipEout Fury-pack, en dat alles is in een nieuw jasje gestoken voor de PS Vita. 24 circuits, volledige toegang tot 24 toestellen en 4 zonecircuits… Je zult je heus niet vervelen!

No more articles