WRC 4 is de officiële game van het 2013 FIA wereldkampioenschap rally en wordt net zoals de vorige edities ontwikkeld door Milestone.

Deze editie bevat alle wedstrijden van het seizoen 2013, compleet met alle WRC teams en –coureurs in de opnieuw ontworpen carrièremodus, waarmee spelers veranderen in echte WRC-coureurs. De game bevat ook een verbeterde versie van de grafische engine met de naam Spikengine, welke vorig jaar is gelanceerd.

In navolging van het vorige deel zal deze WRC een mix van elementen bevatten met hoogwaardige graphics en realistisch geluid. Milestone heeft goed geluisterd naar de feedback van de community en heeft verbeteringen aangebracht. Het spel blijft trouw aan de licentie, geeft een opwindende game-ervaring, toegankelijkheid voor nieuwe spelers en een dynamische en competitieve onlinemodus.

Enkele van de nieuwe features in deze 2013 editie zijn nieuwe licht- en weerseffecten afhankelijk van de race en een gloednieuwe carrièremodus, waarmee de speler echt in de huid van de coureur kan kruipen. Realisme en diepgang zijn twee van de belangrijkste pijlers van de game, met indrukwekkende 3D-omgevingen en een HDR-systeem waarmee de beste in-game prestaties kunnen worden neergezet.

Vanaf oktober kan je met deze game indrukwekkende rallyprestaties neerzetten op Xbox 360, PS3, Vita of PC.

 

No more articles