Wargaming heeft vandaag aangekondigd dat World of Tanks: Xbox 360 Edition wereldwijd uitkomt op 12 februari 2014. World of Tanks: Xbox 360 Edition is speciaal ontwikkeld voor de Xbox 360 en zal het handelsmerk van de franchise aan miljoenen Xbox Live leden wereldwijd bieden, de 15 versus 15 ‘team-based’ tactische online tankactie, via het free-to-play met Gold model.

World of Tanks: Xbox 360 Edition is uitgegeven door Microsoft Studios en ontwikkeld door Wargaming West (voorheen Day 1 Studios). De game zal digitaal te downloaden zijn en is free-to-play voor Xbox Live Gold leden. Voor alle andere Xbox Live leden zal er een 7-daagse probeerperiode beschikbaar zijn. De titel bevat nieuwe intuïtieve controls, integratie met Xbox Live toepassingen zoals Friends, Parties, Achievements en een speciale interface die ontworpen is voor ervaringen op het grote scherm. “World of Tanks: Xbox 360 Edition” zal ook in-game aankopen bevatten, zoals premium tanks, verbruiksartikelen en premium accounts om je ervaring een boost te geven.

Tijdens de release zal World of Tanks: Xbox 360 Edition meer dan 100 iconische tanks bevatten van drie verschillende naties – de Verenigde Staten, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De game zal in de toekomst uitgebreid worden met additionele tanks, naties en nog veel meer.

No more articles