Neem de leiding over een bataljon strijdlustige wormen en versla je tegenstanders met de meest bizarre wapens in deze turn-based strategiegames.

De Worms Collection bevat drie populaire Worms games die eerder via de Xbox LIVE Arcade en het PlayStation Network verkrijgbaar waren. De collectie bestaat uit de klassieke turn-based 2D strategiegame Worms, het explosieve vervolg Worms 2: Armageddon en de 3D cartoon game Worms: Ultimate Mayhem.

De drie bestsellers zijn voor het eerst op één disc verkrijgbaar. Daarnaast bevat de schijf ook zes Downloadable Content (DLC) packs: Battle Pack, Forts Pack, Mayhem Pack, Puzzle Pack, Retro Pack en Time Attack Pack.

Alle games bevatten hun originele features, online mogelijkheden en Achievements/Trophies.

[toggle_box title=”Belangrijkste kenmerken” width=”Width of toggle box”]

  • Een verslavende mix van strategie en arcade-actie. WORMS is toegankelijk maar de games bevatten ook heel veel diepte en zijn extreem herspeelbaar.
  • Eindeloze pret met online en offline turn-based games voor maximaal vier spelers.
  • Willekeurig gegenereerde omgevingen zorgen er voor dat geen enkele game hetzelfde zal zijn.
  • Meer vuurkracht dan ooit tevoren. Kies uit 26 wapens en hulpmiddelen om in te zetten tegen je vijanden zoals de Super Sheep, de Holy Hand Grenade en het meest explosieve stuk fruit ooit, de Banana Bomb.
  • Drie gedetailleerde tutorials en 20 single-player uitdagingen die zelfs de meest ervaren WORMS-spelers zullen laten zweten!
  • Inclusief vele extra features zoals online leader-boards en nieuwe grafische thema’s.
  • Pas de game naar hartenlust aan: geef je wormen en teams een naam, kies hun favoriete one-liners, selecteer de grafsteen die ze achterlaten als ze zijn gesneuveld op het strijdveld, …

[/toggle_box]

No more articles