WRC 5, de officiële game van het 2015 FIA World Rally Championship (WRC), is vanaf vandaag beschikbaar. WRC 5 is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Playstation 3, PSVita en PC.

Spelers uit de hele wereld kunnen in de huid kruipen van een van de toonaangevende WRC-coureurs om de meest veeleisende wegen in de spelmodi van WRC 5 proberen te slechten. In de Career-mode krijgen ze de kans om zich aan te sluiten bij het Volkswagen Motorsport-team en samen met Sébastien, Jari-Matti of Andreas als teamlid de virtuele fabrikantentitel binnen te slepen. Naast de Belgische coureur Thierry Neuville is ook de Nederlander Kevin Abbring die uitkomt voor het Hyundai Mobis World Rally Team in de game speelbaar.

In het FIA World Rally Championship (WRC) moeten coureurs en productiewagens het tegen elkaar opnemen in de zwaarste en meest gevarieerde omstandigheden ter wereld. In 2015 zijn de wegen van dit motorsportavontuur verspreid over 14 landen, met 13 rally’s op alle soorten terrein, variërend van besneeuwde boswegen tot rotsachtige bergpassen.

No more articles