Rdio, een concurrent van Spotify, biedt zes maanden gratis streaming aan als instap.

De online muziekstreamdienst geeft toegang tot een bibliotheek van meer dan 18 miljoen liedjes, reclame- en onderbrekingsvrij. Je kan de muziek afspelen vanuit je browser of via apps voor Mac en Windows, maar er bestaan ook applicaties voor de courante (mobiele) platformen.

Nieuwe gebruikers die zich nu aanmelden bij Rdio krijgen zes maanden gratis muziekstreaming. Steeds zonder reclame of onderbrekingen en de volledige versie van liedjes. Maar je kan niets op mobiele toepassingen afspelen en er is een beperking op het aantal liedjes dat je gedurende die tijd kan beluisteren (via een meter op je pagina).

Als je na de periode van zes maanden de dienst wilt blijven gebruiken, betaal je €4,99 per maand of €9,99 per maand met streaming naar mobiele toestellen en draadloze synchronisatie om offline te luisteren. Zoniet hoor je enkel nog fragmenten van 30 seconden per lied.

De muziekdienst hoopt zich met dit aanbod beter te weren tegen concurrenten als Spotify en tegelijkertijd de internationale markt (waaronder België) aan te boren.

No more articles