Deep Silver en Voxler zetten dit jaar het podium in vuur en vlam! De uitgever en de ontwikkelaar kondigen vandaag de komende muziekgames Let’s Sing voor de Wii en Let’s Sing and Dance voor de Xbox 360 aan.

Let’s Sing voor Wii is een karaoke game dat met maximum vier spelers gespeeld kan worden. Alleen, in team of in een wedstrijdmodus kunnen spelers 40 liedjes van bekende artiesten uitvoeren, inclusief met de originele muziekvideo. Roep je vrienden samen, warm je op voor je optreden en zing erop los!

Let’s Sing and Dance voor Xbox 360 (compatibel met Kinect voor de Xbox 360) verlegt de grenzen van de muziekgames. Voor de eerste keer ooit zal een spel zingen en dansen combineren. Let’s Sing and Dance zal de dansmoves en de zangkunsten van de spelers beoordelen, daarbij gebruikmakend van Kinect voor Xbox 360. Een ongelimiteerd aantal spelers kan tegelijkertijd op het podium staan en er kan gekozen worden uit 12 hits van bekende, grote artiesten.

Let’s Sing en Let’s Sing and Dance zal hits bevatten van artiesten zoals Lady Gaga, LMFAO, Maroon 5, Flo Rida, Miley Cyrus en Bruno Mars.

Let’s Sing zal in de winkelrekken liggen vanaf 2 november 2012, terwijl Let’s Sing and Dance later dit jaar exclusief voor Xbox LIVE Marketplace beschikbaar zal zijn.

No more articles