Voor veel fans van Company of Heroes zal 25 juni 2013 ingaan als D-DAY. Dan wordt eindelijk de langverwachte opvolger Company of Heroes 2 uitgebracht in Europa en Noord-Amerika. Doe alvast een schietgebedje want Company of Heroes 2 belooft een ware knaller van formaat te worden.

Hoewel Company of Heroes 2 normaal gezien begin dit jaar op de markt zou komen, besliste Relic Entertainment om extra tijd te nemen om zijn voorganger te kunnen overtreffen. De game belooft ook dit keer een ware voltreffer te worden dankzij de geavanceerde Essence 3.0 Engine, het ColdTech-weersysteem, het revolutionair en dynamisch gezichtsveld- systeem TrueSight en de realistische verwoestingen. Al deze elementen zorgen voor tactische strategie die op ongeëvenaarde wijze tot leven komt.

Ready to enlist? Bekijk dan alvast hieronder de nieuwste story trailer van Company Of Heroes 2. Meer informatie over Company of Heroes vind je ook op de officiële website. Company of Heroes 2 is exclusief verkrijgbaar op PC vanaf 25 juni 2013.

Company Of Heroes 2 Packshot / Cover

Company Of Heroes 2 Packshot / Cover

 

No more articles