Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

6 januari 2014

Consortium (Interdimensional Games) voor PC

Een verhalende first person RPG die zich 14 km hoog in de lucht afspeelt, 30 jaar in de toekomst. Stap in de voetsporen van de machtige Consortium Bishop en toon je kracht als de machtigste vredesbrenger. Jouw acties beslissen hoe het verhaal verdergaat.

7 januari 2014

Don’t Starve (Klei Entertainment) voor PS4

De geleerde Wilson is de gevangene van een demon en werd naar een mysterieuze wildernis gebracht. Gebruik de omgeving en de plaatselijke wezens om te kunnen ontsnappen en de weg naar huis te vinden. Betreed een wereld die wemelt van wezens, gevaren en verrassingen. Verzamel grondstoffen om hulpmiddelen en constructies te maken die bij jouw overlevingsstijl passen. Deze game kwam voorjaar 2013 al uit voor de PC en nu kunnen PS Plus leden deze game gratis downloaden.

9 januari 2014

Metal Gear Rising: Revengeance (Platinum Games-Konami) voor PC

Een klein jaar na de release op PS3 en Xbox 360, is deze game nu ook beschikbaar op PC.  Dit deel vindt plaats na de gebeurtenissen in MGS4, waarbij de wereld in chaos is vervallen en cyborg misdaden en terrorisme dagdagelijkse kost zijn. Jij volgt het verhaal van Raiden, een kind-soldaat die omgebouwd werd tot ninjacyborg. Hij bezit een supersonische katana en ziel die door wraak wordt gevoed.

That’s all for this week: het is een rustige start van het jaar, maar we hopen dat je in het aanbod wel een game naar je zin zal vinden.

No more articles