Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

18 juni

Epic Mickey 2: The tower of Two (Junction Point Studios, Blitz Games Studios – Sony) voor PS Vita

Epic Mickey 2 is het tweede deel in de game serie waar Mickey in de magische wereld van Wasteland vol Disney-figuren de held speelt. Deze keer in co-op met Oswald the Lucky Rabbit. Deze game is vorig jaar reeds uitgekomen voor de consoles en nu kunnen dus ook de Vitaplayers zich uitleven met verfborstel om het verhaal volledig naar hun hand te zetten.

20 juni

Tour de France 2013 – 100th Edition (Cyanide Studios – Focus Home Interactive) voor Xbox 360 en PS3

Nu de renners bijna klaarstaan om de 100ste Tour de France aan te vatten, is het een ideale gelegenheid om een videogame ter ere van dit speciale evenement uit te brengen. Wat voorheen enkel voorbehouden was voor PC-gamers, krijgen de console-gamers nu ook hun kans om zich in het zweet te werken gedurende de tocht van Corsica tot de nachtelijke Champs-Elysée. Wat moet je weten over deze consoleversie? De trailer legt het allemaal uit. Van de basisuitleg tot de nieuwe mogelijkheden die de game dit jaar kan aanbieden. Je krijgt de optie om gelijk wanneer van renner te wisselen en met de co-op multiplayer mode en head-to-head mode in split-screen kan je je tactische kennis in iedere rit uitspelen tegen je vrienden.

 21 juni

Ashes Cricket 2013 (Trickstar Games – 505 games) voor Xbox 360, PS3, PC en Wii U

Een groot groen speelveld, mannen in witte sweaters met helmen en een platte basebalbat: dat somt ongeveer het zicht van cricket op. Ben je niet van het Britse continent of een kolonie daarvan, dan zijn de spelregels onbekend, maar voor de vele fans die deze sport wel volgen, is er nu dus deze game.

MotoGP 13 (Milestone – Milestone) voor Xbox 360, PS3, PS Vita en PC

Nadat de demoversie vorige week werd vrijgegeven, hebben de motorfans al wat kunnen oefenen voor het echte werk, nadat ze twee jaar hebben moeten wachten op een vervolgdeel. 52 teams, 89 coureurs en 18 circuits die identiek zijn aan de originele circuits (inclusief het nieuwe Red Bull Circuit of the Americas in Austin en het TT circuit van Assen) staan klaar om jou een nieuwe motorervaring te geven. Met vijf speltypes: Quick Race, Racing Weekend, Championship, Wild Card Races en Motorbike Tests, drie multiplayermodi voor twee spelers op een gedeeld scherm en tot twaalf spelers online ben je wel even zoet. Milestone doet er alles aan om snelheidseffecten, balansbeheer, helmcamera en de live opnames zo realistisch mogelijk weer te geven. Start your engines!

We hopen dat er een game naar je smaak tussenzit!

No more articles