Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

9 december

Peggle 2 (PopCap Games-ElectronicArts ) voor Xbox One

De sequel van de populaire puzzelgame brengt deze keer twee nieuwe peg-types (pegs met een harnas die je twee keer moet raken om weg te spelen en een pinball-achtige bumper die de bal met een hoge snelheid wegschiet), op skills gebaseerde proeven en Peggle Master Abilities. Met de ijslaag die in de arena ligt, kan je pegs van hun plaats schieten zodat ze tegen elkaar aan schuiven en met Master’s Bjorn uitgebreide preview van het baltraject kan je nog beter inschatten hoe de bal zijn baan begint.

10 December

The Novelist  (Kent Hudson) voor PC

Kan je je dromen waarmaken zonder de mensen waar je van houdt weg te duwen? Dat is de hoofdvraag in deze avonturengame die rond Dan Kaplan draait. Hij is een schrijver die worstelt met het schrijven van zijn belangrijkste boek en daar bovenop de perfecte vader en echtgenoot wil zijn. Tijdens een zomervakantie in een afgelegen kustplaatsje delen ze het huis met een mysterieuze geestverschijning: jij. En dan kan je beginnen met het lezen van de gedachten van deze familie, hun geheugen te doorzoeken en zo hun leven te bepalen.

11 December

Doki-Doki Universe (HumaNature Studios-SCEE) voor PS3, PS4 en PS Vita

In deze aangename interactieve game word je uitgenodigd op een ontdekkingsreis naar het ontstaan van de mens. Je reist als robot Model QT377665 naar ongewone planeten en asteroïden om een aantal zeer bizarre personages te ontmoeten. Hopelijk leer je van deze ontmoetingen en ontdek je ook wat meer over jezelf.

Rekoil  (Plastic Piranha-505 Games) voor PC

In deze first person multiplayer shooter worden de “Minutemen” tegenover hun onderdrukkers gezet (Darkwater Inc) in een wereld waarin je enigste doel is om te overleven in de nasleep van een wereldwijde epidemie.

12 December

Total War: Rome II – Caesar in Gaul (Creative Assembly-SEGA) voor PC

Niet echt een nieuwe game, maar toch een deftig standalone campaign pack voor Total War: ROME II dat verhaalt over Julius Caesars uitbreidingsoorlog tegen de Gallische stammen. Kies uit één van de vier partijen: de Gallische Arverni, de Germaanse Suebi, de Belgische Nerviërs of Rome. Deze toevoeging bevat meer regio’s en provincies, meer fracties (zowel bespeelbaar als niet bespeelbaar) en een aantal beroemde generaals en beleidsvoerders uit onze rijke geschiedenis. Voeg een historisch smaakje toe aan jouw overwinningen!

Dit keer een bescheiden aanbod van games, maar we hopen dat er toch iets interessant tussen zit voor jullie.

No more articles