Call of Duty: Black Ops II krijgt vandaag een stevige titelupdate van ontwikkelaar Treyarch en vooral op de Micro Items wordt stevig ingezet.

Spelers zullen de mogelijkheid krijgen om microtransacties te doen in het spel. Echt geld dat je kan gebruiken om onderdelen, genaamd Micro Items, te kopen en die eigenlijk geen in-game voordelen oplevert, maar waarmee spelers het uiterlijk van hun karakter en interface in multiplayer kunnen aanpassen.

Micro Items worden verkocht in Personalisatie Packs van $2 of 160 MSP. Ieder pack bevat drie wapen camo designs, drie nieuwe vizieren en een bonus Calling Card. Andere microtransactie items zijn bijvoorbeeld tien nieuwe Create-a-Class slots voor $2 of 160 MSP en een “Flags of the World” Calling Card pack voor $1 of 80 MSP. De update geeft spelers ook de kans om de Nuketown 2025 Zombies map aan te kopen voor $5 of 400 MSP.

Verschillende bugfixes, toevoegingen zoals het downloaden van achtergrond voor de Xbox 360 mogelijk maken, gameplay verfijningen op het spawn systeem en het wapengebruik.

No more articles