Vandaag kondigt Konami Digital Entertainment GmbH aan dat Metal Gear Solid HD Collectie in de zomer uitkomt voor de nieuwe PlayStation Vita.

De veelgeprezen regisseur van de serie, Hideo Kojima, heeft de twee meest populaire titels van de Metal Gear Solid serie bewerkt en verwerkt tot de Metal Gear Solid HD Collectie. De PlaySation Vita collectie bevat de verbeterde versies van de veelgeprezen titels Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Beide games hebben een grafische metamorfose ondergaan, daarnaast zijn de trofeeën en de veelbesproken control systems zo ontworpen om het meeste uit de mogelijkheden van het PlayStation Vita’s touch-screen te halen. Tot slot is de gebruikersinterface in evenwicht gebracht met Kojima Productions unieke Transfarring systeem om zo de gegevens uit te wisselen met de PlayStation 3.

Metal Gear Solid HD Collectie verschijnt deze zomer voor PlayStation Vita.

[blockquote]

De PlayStation Vita biedt de fans een nieuwe manier om de Metal Gear Solid HD Collectie te ervaren.

We zijn ervan overtuigd dat de gebruikers blij zijn met de nieuwe innovaties die Kojima Productions heeft doorgevoerd naar de nieuwe PlayStation Vita, wat voor een unieke ervaring zorgt van het nieuwe format

,aldus Martin Schneider, General Manager van Konami Digital Entertainment GmbH.

[/blockquote]

No more articles