Bekijk trailers van onze selectie PS Vita  launch games! Welke games koop jij?

De PS Vita is ondertussen al vanaf 22 februari verkrijgbaar in Europa en wij hopen natuurlijk dat ook jij al een gelukkige eigenaar bent van deze volgende generatie handheld. Sony pakt graag uit met het grote arsenaal aan launchgames, want eerlijk toegegeven, een (handheld)console valt of staat met de kwaliteit van de beschikbare games. Wie door het bos de bomen ondertussen niet meer ziet, kan hieronder een selectie van enkele PS Vita launch games bekijken. Enjoy!

PS Vita – Uncharted Golden Abyss trailer

De digitale kloof tussen een bioscoopfilm en een interactief videospel wordt met Uncharted – Golden Abyss gedicht. In deze exclusieve PS Vita-episode van de avonturenreeks zit Nathan Drake een gevaarlijke Spaanse sekte op de hielen. Springen, glijden, hangen aan rotswanden en klimmen kan met de traditionele controls, maar ook met de nieuwe intuïtieve besturingsmogelijkheden.

PS Vita Wipeout 2048 trailer

De WipEout serie heeft een gelukkig huwelijk met de consoles van PlayStation, ook bij de PS Vita is dat niet anders. De intense races en vuurgevechten vinden plaats binnen een futuristische spelwereld die alle wetten van de zwaartekracht tart. Crossplay-mogelijkheden maken het voor PS Vita-spelers mogelijk om het online op te nemen tegen PS3-spelers.

PS Vita – Modnation Racers : Roadtrip trailer

Ook de creatieve racefun van ModNation Racers is te vinden op de PS Vita. Nieuwe features, extra modes en sociale netwerkmogelijkheden zijn beschikbaar, maar ook je persoonlijke ModNation-racer ontwerpen is natuurlijk mogelijk. Met de GPS-ondersteuning kun je echte locaties bezoeken en ModMiles verzamelen, wat je weer kunt delen op Facebook en Twitter.

PS Vita Reality Fighters trailer

Fighter fans kunnen hun hartje ophalen in dit ‘augmented reality’ vechtspel. Ga eender waar in de echte wereld ten strijde met je personage. Bij het verslaan van je tegenstander voeg je zijn karakter toe aan je verzameling, waardoor je gaandeweg meer personages vrijspeelt. Tot slot beschik je over eindeloze mogelijkheden om een unieke touch aan je personage te geven!

PS Vita Little Deviants trailer

In de game Little Deviants speel je een resem knotsgekke minigames met behulp van het touchscreen scherm, het touchpad achteraan je PS Vita en de microfoon. De Little Deviants worden achterna gezeten door de kwaadaardige Botz en storten neer op de Whoman-wereld. Het is aan jou en je online vrienden om ze te redden!

No more articles