Cosplayzondag is een zondagse rubriek waarin we het lifestyle aspect van gaming willen aantonen. Zo kiezen we iedere week een cosplayer die in de huid kruipt van een gaming personage. Wie wil er nu niet in de voetsporen treden van zijn/haar favoriete character?

Tenzij je de voorbije jaren onder een steen hebt geleefd, heb je zeker en vast al eens van Assassin’s Creed gehoord. Als je Assassin’s Creed kent, ken je ongetwijfeld ook de assassin die doorheen het leven gaat als Ezio Auditore. Je raadt het al, deze gevaarlijke moordenaar is onze cosplay character van deze week!

Wie wil nu niet in de huid kruipen van een dakspringende assassin met een lekker kostuum dat vele vrouwenharten weet te veroveren? Wel, Brent dacht juist hetzelfde en heeft zich hieraan gewaagd! Deze jongeman, afkomstig uit de United States of America, is in de huid van Ezio weten te kruipen dankzij een zeer realistisch costume waar je zonder twijfel ‘u’ tegen kunt zeggen! Alle details zijn perfect uitgewerkt en het kostuum ziet er werkelijk gelikt uit. En als dat nog niet voldoende is, voert deze jonge assassin nog een mooie jump uit ook!

Wil je graag nog in leven blijven na het zien van deze geweldige assassin foto’s? Bezoek dan zeker Brent’s DeviantArt profiel en misschien zul je geen onverwacht bezoekje krijgen!

No more articles