Cosplayzondag is een zondagse rubriek waarin we het lifestyle aspect van gaming willen aantonen. Zo kiezen we iedere week een cosplayer die in de huid kruipt van een gaming personage. Wie wil er nu niet in de voetsporen treden van zijn/haar favoriete character?

Lollipop Chainsaw mag dan pas in juni in de winkelschappen verschijnen, maar toch zijn er al tal van cosplayers te vinden die in de huid van de bloedmooie blonde zombiekiller Juliet Starling weten te kruipen! Eén van de meest indrukwekkendste Juliet cosplays is zonder enige twijfel die van Jessica Nigri!

Deze knappe jongedame is afkomstig uit Phoenix, Verenigde Staten, en houdt van gaming, anime, manga, strips en films. En als dat nog niet volstaat, kan er voor haar geen dag voorbij gaan zonder dat ze haar dagelijkse workout heeft gedaan! Ja hoor, deze vrouwelijke gamer houdt ook van beweging!

Jessica is geen onbekende in de cosplaywereld. In 2009 kwam ze met haar eerste cosplay costume op de proppen: Pikachu! Sindsdien is ze zo verzot van cosplay dat ze geregeld nieuwe costumes maakt, and they are damn hot! Uiteraard mag een Juliet Starling cosplay niet uit haar collectie ontbreken en daarom willen wij deze prachtige foto’s graag met jullie delen!

Wil je graag meer adembenemende cosplay van deze jongedame beschouwen? Neem dan zeker een kijkje op haar officiële website!

No more articles