Cosplayzondag is een zondagse rubriek waarin we het lifestyle aspect van gaming willen aantonen. Zo kiezen we iedere week een cosplayer die in de huid kruipt van een gaming personage. Wie wil er nu niet in de voetsporen treden van zijn/haar favoriete character?

Deze week hebben we voor een personage gekozen die al sinds 1996 bekend is binnen de gaming industrie en nog steeds veel mannenharten weet te veroveren. We hebben het uiteraard over de enige echte Lara Croft!

De cosplayer van deze week is een jongedame, afkomstig uit Frankrijk, die een grote voorliefde heeft voor deze alom bekende gaming character. We hebben haar gekozen voor de outfit van de nieuwe aankomende Tomb Raider game, die de franchise nieuw leven gaat inblazen.

Net als vorige week ziet ook deze outfit er weer ongelooflijk gelikt uit! Zo zien we het avontuurlijk element vanuit de trailer terug in deze foto’s en weet de cosplayer heel realistisch over te komen. Qua gezicht, vormgeving en outfit details weet ze ook alle punten te scoren.¬†Deze cosplayer zou je makkelijk de levende incarnatie van Lara Croft kunnen noemen!

Deze jongedame heeft ook de Lara uit Tomb Raider: Underworld weten te cosplayen, wat er echt ongelooflijk uitziet. Wil je graag meer van deze jongedame haar cosplay gebeuren zien? Neem dan zeker eens een kijkje op haar DeviantArt profiel! Enjoy!

No more articles