Cosplayzondag is een zondagse rubriek waarin we het lifestyle aspect van gaming willen aantonen. Zo kiezen we iedere week een cosplayer die in de huid kruipt van een gaming personage. Wie wil er nu niet in de voetsporen treden van zijn/haar favoriete character? 

Het cosplay personage van deze week is zeker geen dame om zonder handschoenen aan te pakken, ze weet zelfs de sterkste kerels in de fighting wereld neer te krijgen. We hebben het uiteraard over niemand minder dan Skarlett bekend uit de Mortal Kombat games!

Maar ook de cosplayer is een oude bekend, want deze jongedame uit Frankrijk heeft een tijdje geleden ook de spotlight hier gestolen met haar Lara Croft cosplay. Het is dus geen wonder dat ook deze Skarlett er weer ongelooflijk realistisch uitziet!

Wil je graag meer werk zien van deze knappe jongedame? Neem dan zeker een kijkje op haar indrukwekkend DeviantArt profiel!

Wil jij graag jouw favoriete personage in onze Cosplayzondag zien? Of cosplay je misschien zelf? Laat het ons even weten in de comments!

No more articles